





MIDTERM EXAM TIMETABLE FOR M.1-3

English Programme, Montfort College 1st Semester, AY 2019

D – M – Y	TIME	DURATION	SUBJECTS
	8:30 – 9:30	60 min	Mathematics
	9:45 – 10:45	60 min	Thai
Tuesday	11:00 – 12:00	60 min	Science
9 July 2019	12:00 – 13:00	60 min	Lunch
	13:00 – 14:00	60 min	English
	14:15 – 15:15	60 min	Social studies
	8:30 – 9:30	60 min	Supp. Mathematics
	9:45 – 10:45	60 min	History
Thursday	11:00 – 12:00	60 min	Chinese
11 July 2019	12:00 – 13:00	60 min	Lunch
1700, 2010	13:00 – 14:00	60 min	General Science
	14:15 – 15:15	60 min	Supp. English (Cambridge Listening Test)

- In the absence of medical excuse, students must inform the EP Academic Office before/on
 the examination day and provide proof from a doctor and an official letter from the parent
 afterward. The absence due to other reasons, the parent must present an official letter to
 the office at least <u>ONE WEEK</u> prior to the day of the exam. Failing to comply, the make-up
 exam will not be granted.
- 2. MAKE-UP EXAM for M.1-3 will be conducted on July 15 and 18 ONLY.
- 3. Be in the examination room no later than 15 minutes before the exam starts and remain in the examination room **THREE-FORTH** of the given time
- 4. Always follow the instructions of an invigilator.
- Dishonesty practice in the examination; students will be given a <u>ZERO MARK FOR</u>
 <u>THAT SUBJECT WITH NO RETEST</u> and further investigation will be conducted with the present of the parents.
- 6. July 23, 2019: Announcement of F1 and Midterm result on the school's website.







MIDTERM EXAM TIMETABLE FOR M.4A, 4B

English Programme, Montfort College 1st Semester. AY 2019

Class	M.4A			M.4B		
D – M – Y	TIME	DURATION	SUBJECTS	TIME	DURATION	SUBJECTS
	8:30 – 9:30	60 min	Mathematics	8:30 – 9:30	60 min	Mathematics
	9:45 – 10:45	60 min	Thai	9:45 – 10:45	60 min	Thai
Mon	11:00 – 12:00	60 min	Biological Science	11:00 – 12:00	60 min	Biological Science
8 Jul 2019	12:00 – 13:00	60 min	Lunch	12:00 – 13:00	60 min	Lunch
	13:00 – 14:00	60 min	Social studies	13:00 – 14:00	60 min	Social studies
	14:15 – 15:45	90 min	Physics	14:15 – 15:15	60 min	Intro. to Tourism
					_	
Wed 10 July 2019	8:30 – 10:00	90 min	Supp. Mathematics	8:30 – 10:00	90 min	Applied Mathematics
	10:15 – 11:15	60 min	Comm. English (Listening Test)	10:15 – 11:15	60 min	Comm. English (Listening Test)
Fri 12 July 2019	8:30 – 9:30	60 min	English	8:30 - 9:30	60 min	English
	9.45 – 11.15	90 min	Chemistry	9.45 – 10.45	60 min	Economics
	11:15 – 12:15	60 min	Lunch	10:45 – 12:15	90 min	Lunch
	12.15 – 13.15	60 min	Biology	12.15 – 13.15	60 min	Business Engl./ Business Chinese
	13.30 – 14:30	60 min	History	13.30 – 14:30	60 min	History

- In the absence of medical excuse, students must inform the EP Academic Office before/on the examination day and provide proof from a doctor and an official letter from the parent afterward. The absence due to other reasons, the parent must present an official letter to the office at least <u>ONE WEEK</u> prior to the day of the exam. Failing to comply, the make-up exam will not be granted.
- 2. MAKE-UP EXAM for M.4-6 will be conducted on July 18 and 19 ONLY.
- 3. Be in the examination room no later than 15 minutes before the exam starts and remain in the examination room **THREE-FORTH** of the given time
- 4. Always follow the instructions of an invigilator.
- Dishonesty practice in the examination; students will be given a <u>ZERO MARK FOR</u>
 <u>THAT SUBJECT WITH NO RETEST</u> and further investigation will be conducted with the present of the parents.
- 6. July 23, 2019: Announcement of F1 and Midterm result on the school's website.







MIDTERM EXAM TIMETABLE FOR M.5A, 5B

English Programme, Montfort College 1st Semester, AY 2019

Class		M.5A			M.5B	
D – M – Y	TIME	DURATION	SUBJECTS	TIME	DURATION	SUBJECTS
	8:30 - 9:30	60 min	Mathematics	8:30 – 9:30	60 min	Mathematics
	9:45 – 10:45	60 min	Thai	9:45 – 10:45	60 min	Thai
Mon	11:00 – 12:00	60 min	Physical Science	11:00 – 12:00	60 min	Physical Science
8 Jul 2019	12:00 – 13:00	60 min	Lunch	12:00 – 13:00	60 min	Lunch
	13:00 – 14:00	60 min	Social studies	13:00 – 14:00	60 min	Social studies
	14:15 – 15:45	90 min	Physics	14:15 – 15:15	60 min	Business
Wed 10 July 2019	8:30 – 10:00	90 min	Supp. Mathematics	8:30 – 10:00	90 min	Applied Mathematics
	10:15 – 11:15	60 min	Comm. English (Listening Test)	10:15 – 11:15	60 min	Supp. English (Listening Test)
	8:30 – 9:30	60 min	English	8:30 – 9:30	60 min	English
Fri 12 July 2019	9.45 – 11.15	90 min	Chemistry	9.45 – 10.45	60 min	Accounting
	11:15 – 12:15	60 min	Lunch	10:45 – 12:15	90 min	Lunch
	12.15 – 13.15	60 min	Biology	12.15 – 13.15	60 min	Business Engl./ Business Chinese
	13.30 – 14:30	60 min	History	13.30 – 14:30	60 min	History

- In the absence of medical excuse, students must inform the EP Academic Office before/on
 the examination day and provide proof from a doctor and an official letter from the parent
 afterward. The absence due to other reasons, the parent must present an official letter to
 the office at least <u>ONE WEEK</u> prior to the day of the exam. Failing to comply, the make-up
 exam will not be granted.
- 2. MAKE-UP EXAM for M. 4-6 will be conducted on July 18 and 19 ONLY.
- 3. Be in the examination room no later than 15 minutes before the exam starts and remain in the examination room **THREE-FORTH** of the given time
- 4. Always follow the instructions of an invigilator.
- Dishonesty practice in the examination; students will be given a <u>ZERO MARK FOR</u>
 <u>THAT SUBJECT WITH NO RETEST</u> and further investigation will be conducted with the present of the parents.
- 6. July 23, 2019: Announcement of F1 and Midterm result on the school's website.







MIDTERM EXAM TIMETABLE FOR M.6A, 6B

English Programme, Montfort College 1st Semester, AY 2019

Class	M.6A			M.6B			
D – M – Y	TIME	DURATION	SUBJECTS	TIME	DURATION	SUBJECTS	
	8:30 - 9:30	60 min	Biology	8:30 – 9:30	60 min	Thai Analysis	
	9:45 – 10:45	60 min	Thai	9:45 – 10:45	60 min	Thai	
Mon	11:00 – 12.00	60 min	English	11:00 – 12.00	60 min	English	
8 Jul 2019	12:00 – 13:00	60 min	Lunch	12:00 – 13:00	60 min	Lunch	
2019	13:00 – 14:30	60 min	Social studies	13:00 – 14:30	60 min	Social studies	
	14:15 – 15:45	90 min	Physics	14:15 – 15:45	90 min	Math Skills	
Fri 12 July 2019	8:30 – 10:00	90 min	Supp. Mathematics	8:30 – 10:00	90 min	Applied Mathematics	
	10:15 – 11:15	60 min	Supp. English (Listening Test)	10:15 – 11:15	60 min	Supp. English (Listening Test)	
	11:15 – 12:15	60 min	Lunch	11:15 – 12:15	60 min	Lunch	
	12:15 – 13.45	90 min	Chemistry	12:15 – 13.45	60 min	Law	
				13:30 – 14:30	60 min	Business Engl./ Business Chinese	

- In the absence of medical excuse, students must inform the EP Academic Office before/on the examination day and provide proof from a doctor and an official letter from the parent afterward. The absence due to other reasons, the parent must present an official letter to the office at least <u>ONE WEEK</u> prior to the day of the exam. Failing to comply, the make-up exam will not be granted.
- 2. MAKE-UP EXAM for M. 4-6 will be conducted on July 18 and 19 ONLY.
- 3. Be in the examination room no later than 15 minutes before the exam starts and remain in the examination room **THREE-FORTH** of the given time
- 4. Always follow the instructions of an invigilator.
- Dishonesty practice in the examination; students will be given a <u>ZERO MARK FOR</u>
 <u>THAT SUBJECT WITH NO RETEST</u> and further investigation will be conducted with the present of the parents.
- 6. July 23, 2018: Announcement of F1 and Midterm result on the school's website.