



MIDTERM EXAM TIMETABLE FOR M.1-3

English Programme, Montfort College 2nd Semester, AY 2018

D – M – Y	TIME	DURATION	SUBJECTS
	8:30 - 9:30	60 min	Supp. Mathematics
	9:45 – 10:45	60 min	History
Wednesday	11:00 – 12:00	60 min	Chinese
12 Dec 2018	12:00 – 13:00	60 min	Lunch
	13:00 – 14:00	60 min	Supp. English (Cambridge Listening Test)
	14:15 – 15:15	60 min	General Science
	8:30 - 9:30	60 min	Mathematics
	9:45 – 10:45	60 min	Thai
Friday	11:00 – 12:00	60 min	Science
14 Dec 2018	12:00 – 13:00	60 min	Lunch
	13:00 - 14:00	60 min	English
	14:15 – 15:15	60 min	Social studies

- In the absence of medical excuse, students must inform the EP Academic Office before/on the examination day and provide proof from a doctor and an official letter from the parent afterward. The absence due to other reasons, the parent must present an official letter to the office at least <u>ONE WEEK</u> prior to the day of the exam. Failing to comply, the make-up exam will not be granted.
- 2. MAKE-UP EXAM for M.1-3 will be conducted on Dec 17 and 18 ONLY.
- 3. Be in the examination room no later than 15 minutes before the exam starts and remain in the examination room <u>THREE-FORTH</u> of the given time
- 4. Always follow the instructions of an invigilator.
- Dishonesty practice in the examination; students will be given a <u>ZERO MARK FOR</u> <u>THAT SUBJECT WITH NO RETEST</u> and further investigation will be conducted with the present of the parents.
- 6. Dec 21, 2018: Announcement of F1 and Midterm result on the school's website.







MIDTERM EXAM TIMETABLE FOR M.4A, 4B

Class	M.4A			M.4B		
D – M – Y	TIME	DURATION	SUBJECTS	TIME	DURATION	SUBJECTS
Tue	8:30 – 9:30	60 min	Social studies	8:30 - 9:30	60 min	Social studies
	9:45 – 11:15	90 min	Physics	9:45 – 10:45	60 min	Economics
11 Dec	11:15 – 12:15	60 min	Lunch	10:45 – 12:15	90 min	Lunch
2018	12:15 – 13:15	60 min	History	12:15 – 13:15	60 min	History
	13:30 – 15:00	90 min	Chemistry	13:30 – 14:30	60 min	Intro. to Tourism
					1	
	8:30 - 9:30	60 min	Mathematics	8:30 - 9:30	60 min	Mathematics
	9:45 – 10:45	60 min	Thai	9:45 – 10:45	60 min	Thai
	11:00 – 12:00	60 min	English	11:00 – 12:00	60 min	English
Thu 13 Dec	12:00 – 13:00	60 min	Lunch	12:00 – 13:00	60 min	Lunch
2018	13:00 – 14:00	60 min	Biology	13:00 – 14:00	60 min	Eng/Chi for
						Business
	14:15 – 15:15	60 min	Biological Science	14:15 – 15:15	60 min	Biological Science
Mon 17 Dec	8:30 – 10:00	90 min	Supp. Mathematics	8:30 – 10:00	90 min	Applied Mathematics
2018	10:15 – 11.15	60 min	Supp. English (Listening Test)	10:15 – 11.15	60 min	Supp. English (Listening Test)

English Programme, Montfort College 2nd Semester, AY 2018

- In the absence of medical excuse, students must inform the EP Academic Office before/on the examination day and provide proof from a doctor and an official letter from the parent afterward. The absence due to other reasons, the parent must present an official letter to the office at least <u>ONE WEEK</u> prior to the day of the exam. Failing to comply, the make-up exam will not be granted.
- 2. MAKE-UP EXAM for M.4-6 will be conducted on Dec 18 and 20 ONLY.
- 3. Be in the examination room no later than 15 minutes before the exam starts and remain in the examination room **<u>THREE-FORTH</u>** of the given time
- 4. Always follow the instructions of an invigilator.
- Dishonesty practice in the examination; students will be given a <u>ZERO MARK FOR</u> <u>THAT SUBJECT WITH NO RETEST</u> and further investigation will be conducted with the present of the parents.
- 6. Dec 21, 2018: Announcement of F1 and Midterm result on the school's website.







MIDTERM EXAM TIMETABLE FOR M.5A, 5B

English Programme, Montfort College 2nd Semester, AY 2018

Class	M.5A			М.5В			
D – M – Y	TIME	DURATION	SUBJECTS	TIME	DURATION	SUBJECTS	
Tue 11 Dec 2018	8:30 – 9:30	60 min	Social studies	8:30 – 9:30	60 min	Social studies	
	9:45 – 11:15	90 min	Physics	9:45 – 10:45	60 min	Business	
	11:15 – 12:15	60 min	Lunch	10:45 – 12:15	90 min	Lunch	
	12:15 – 13:15	60 min	History	12:15 – 13:15	60 min	History	
	13:30 – 15:00	90 min	Chemistry	13:30 – 14:30	60 min	Accounting	
Thu 13 Dec 2018	8:30 – 9:30	60 min	Mathematics	8:30 – 9:30	60 min	Mathematics	
	9:45 -10:45	60 min	Thai	9:45 -10:45	60 min	Thai	
	11:00 – 12:00	60 min	English	11:00 – 12:00	60 min	English	
	12:00 – 13:00	60 min	Lunch	12:00 - 13:00	60 min	Lunch	
	13:00 - 14:00	60 min	Biology	13:00 - 14:00	60 min	Business Engl./ Business Chinese	
	14:15 – 15:15	60 min	Science	14:15 – 15:15	60 min	Science	
Mon 17 Dec 2018	8:30 - 10:00	90 min	Supp. Mathematics	8:30 – 10:00	90 min	Applied Mathematics	
	10:15 – 11.15	60 min	Supp. English (Listening Test)	10:15 – 11.15	60 min	Supp. English (Listening Test)	

- In the absence of medical excuse, students must inform the EP Academic Office before/on the examination day and provide proof from a doctor and an official letter from the parent afterward. The absence due to other reasons, the parent must present an official letter to the office at least <u>ONE WEEK</u> prior to the day of the exam. Failing to comply, the make-up exam will not be granted.
- 2. MAKE-UP EXAM for M. 4-6 will be conducted on Dec 18 and 20 ONLY.
- 3. Be in the examination room no later than 15 minutes before the exam starts and remain in the examination room **<u>THREE-FORTH</u>** of the given time
- 4. Always follow the instructions of an invigilator.
- Dishonesty practice in the examination; students will be given a <u>ZERO MARK FOR</u> <u>THAT SUBJECT WITH NO RETEST</u> and further investigation will be conducted with the present of the parents.
- 6. Dec 21, 2018: Announcement of F1 and Midterm result on the school's website.





MIDTERM EXAM TIMETABLE FOR M.6A, 6B

English Programme, Montfort College 2nd Semester, AY 2018

Class	M.6A			М.6В			
D – M – Y	TIME	DURATION	SUBJECTS	TIME	DURATION	SUBJECTS	
Tue 11 Dec 2018	8:30 – 9:30	60 min	Social studies	8:30 - 9:30	60 min	Social studies	
	9:45 – 10:45	60 min	Thai	9:45 - 10:45	60 min	Thai	
	10:45 – 11:45	60 min	Lunch	10:45 – 11:45	60 min	Lunch	
	11:45 – 13:15	90 min	Chemistry	11:45 – 12:45	60 min	Intro. to Political Sci.	
				13:00 - 14:00	60 min	Accounting	
Thu 13 Dec 2018	8:30 – 9:30	60 min	Biology	8:30 - 9:30	60 min	Math Skills	
	9:45 – 10:45	60 min	Science	9:45 - 10:45	60 min	Science	
	11:00 - 12:00	60 min	English	11:00 - 12:00	60 min	English	
	12:00 – 13:00	60 min	Lunch	12:00 – 13:00	60 min	Lunch	
	13:00 – 14:30	90 min	Physics	13:00 – 14:00	60 min	Thai Analysis	
Mon 17 Dec 2018	8:30 - 10:00	90 min	Supp. Mathematics	8:30 - 10:00	90 min	Applied Mathematics	
	10:15 – 11.15	60 min	Supp. English (Listening Test)	10:15 – 11.15	60 min	Supp. English (Listening Test)	
				11:30 – 12.30	60 min	Travel and tourism	

- In the absence of medical excuse, students must inform the EP Academic Office before/on the examination day and provide proof from a doctor and an official letter from the parent afterward. The absence due to other reasons, the parent must present an official letter to the office at least <u>ONE WEEK</u> prior to the day of the exam. Failing to comply, the make-up exam will not be granted.
- 2. MAKE-UP EXAM for M. 4-6 will be conducted on Dec 18 and 20 ONLY.
- 3. Be in the examination room no later than 15 minutes before the exam starts and remain in the examination room **<u>THREE-FORTH</u>** of the given time
- 4. Always follow the instructions of an invigilator.
- Dishonesty practice in the examination; students will be given a <u>ZERO MARK FOR</u> <u>THAT SUBJECT WITH NO RETEST</u> and further investigation will be conducted with the present of the parents.
- 6. Dec 21, 2018: Announcement of F1 and Midterm result on the school's website.